Wie is de grootste dakbedekkingsfabrikant in de Verenigde Staten?

GAF, opgericht in 1886, is uitgegroeid tot de grootste dakbedekkingsfabrikant in Noord-Amerika. De producten van het bedrijf omvatten een uitgebreid portfolio van steile hellingen en commerciële daksystemen, die worden ondersteund door een uitgebreid nationaal netwerk van in de fabriek gecertificeerde aannemers.

Wie is de grootste dakbedekkingsfabrikant in de Verenigde Staten?

GAF, opgericht in 1886, is uitgegroeid tot de grootste dakbedekkingsfabrikant in Noord-Amerika. De producten van het bedrijf omvatten een uitgebreid portfolio van steile hellingen en commerciële daksystemen, die worden ondersteund door een uitgebreid nationaal netwerk van in de fabriek gecertificeerde aannemers. Produceert dakbedekkingsproducten, materialen, apparatuur en accessoires voor commerciële en residentiële toepassingen. Hun soorten dakbedekking omvatten asfalt, opbouw, gemodificeerd bitumen, tuin en enkellaagse dakbedekking.

Hun accessoires omvatten barrières, powerboosters, geïsoleerde en klemmenkasten, doppen, kragen, dempers, ellebogen, flitsen, afdichtingsmiddelen en T-stukken. Decking-, reling-, stof- en kanaalproducten en decoratieve stenen zijn ook beschikbaar. Enkele van de beste shingle-fabrikanten in de Verenigde Staten zijn CertainTeed Roofing, GAF, IKO, Malarkey Roofing, Owens Corning en Pabco Roofing Products. Ze bieden allemaal geweldige producten en produceren al vele jaren gordelroos.

Sommige merken komen vaker voor in bepaalde delen van het land. Sommige dakbedekkingsaannemers hebben certificeringen bij bepaalde shingle-fabrikanten en kunnen uitgebreide garanties bieden, daarom bevelen ze specifieke gordelroos aan. Net als auto's of andere consumentenproducten hebben alle gordelroos voor- en nadelen. Hieronder vindt u een korte beschrijving van elke shingle-fabrikant.

Creatieve manieren om regelmatig dakbedekkingsleads te krijgen Ideeën voor het op de markt brengen van een bouwbedrijf Online loodgietersmemes, Strips en grappen die de leidingen zullen wissen Ik was op zoek naar de 10 Beste + Grootste dakbedekkingsbedrijven in de Verenigde Staten (we weten dat het beste niet altijd de grootste is, maar niettemin) - maar kon geen lijst die alleen gericht was op woningen. Alle getuigenissen staan prominent op de website - bekijk hier meer ontwerptips voor dakbedekkingswebsites. Ook al zijn er andere bedrijven met dezelfde of vergelijkbare namen - ze komen bovenaan voor hun naam en variaties op Google. Zorg ervoor dat u bovenaan de Google-zoekopdracht komt met onze SEO-tips voor dakbedekking of SEO-services voor dakbedekkingen.

Het Roofing Contractor-team heeft een lijst samengesteld van de Top 100 dakbedekkingsaannemers in de Verenigde Staten. Ik was op zoek naar de 10 beste + grootste dakbedekkingsbedrijven in de Verenigde Staten (we weten dat het beste niet altijd de grootste is, maar toch) - maar kon geen lijst vinden die alleen gericht was op woningen. Keramische dakpannen, die nog steeds het meest populaire dakbedekkingsmateriaal in Europa en sommige delen van Azië zijn, worden meestal tegels genoemd en geen gordelroos. Empire Roofing richtte een winkel op in 1982 en biedt een breed scala aan dakbedekkingsgerelateerde diensten voor commerciële, industriële, kantoor-, detailhandel- en institutionele eigendommen.

Deze bedrijven kunnen u helpen om de kwaliteit van uw dak te maximaliseren en u de beste buitenkant voor uw huis te bieden. Produceert glasvezel opgebouwde daksystemen, asfaltshingles, stalen dakspanen en dakaccessoires. Centimark Corporation, met hoofdkantoor in Pittsburgh, PA, is het grootste commerciële en industriële dakbedekkingsbedrijf in Noord-Amerika met meer dan 85 kantoren in de Verenigde Staten, Canada en Mexico. Hun specialiteit ligt in hun vermogen om hoogwaardige dakbedekkingsoplossingen te leveren in een reeks daksystemen.

Nations Roof is 15 jaar geleden opgericht door drie dakbedekkingsmanagers en heeft een solide reputatie opgebouwd in het leveren van consistent goede waarde, hoogwaardige afwerking en uitzonderlijke klantenservice. Nations Roof handhaaft eersteklas veiligheidsnormen en is naar voren gekomen als een veiligheidsgerichte organisatie die zich verdiept in dakreparatie, hulpdiensten, nieuwbouw en groene diensten voor duurzame ontwikkeling. Dit zijn enkele van de beste dakbedekkingsbedrijven in de VS die ook bogen op indrukwekkende klanttevredenheid. Een van de beste fabrikanten van residentiële daksystemen in het land, ze bieden blootliggende sluiting, staande naad en gestempelde profieldakbedekking die een grote aantrekkingskracht op stoepranden heeft.

Sinds 1980 produceert Classic Metal Roofing Systems dakspanen, shakes, tegels en dakbedekkingsproducten met staande naden van 99% gerecycled aluminium. Baker Roofing, opgericht in 1915, is uitgegroeid tot een van de grootste en meest gerespecteerde dakaannemers in de VS. .