Welke dakbedekkingsbedrijven bieden financiering aan?

Veel onafhankelijke dakaannemers binnen het Owens Corning Roofing Contractor Network bieden financieringsopties voor klanten. Uw dakdekker kan interne financiering of leningen aanbieden via een derde financiële onderneming, zoals GreenSky of Ally.

Welke dakbedekkingsbedrijven bieden financiering aan?

Veel onafhankelijke dakaannemers binnen het Owens Corning Roofing Contractor Network bieden financieringsopties voor klanten. Uw dakdekker kan interne financiering of leningen aanbieden via een derde financiële onderneming, zoals GreenSky of Ally. Tarieven en voorwaarden zijn afhankelijk van het dakbedekkingsbedrijf en uw kredietscore. Een lening voor eigen vermogen, ook wel bekend als een tweede hypotheek, gebruikt het deel van uw huis dat u rechtstreeks uw eigen vermogen bezit als onderpand voor een lening die u terugbetaalt in vaste maandelijkse betalingen.

Een aflossingstermijn van een lening voor eigen vermogen duurt over het algemeen vijf jaar tot 30 jaar. De rentetarieven op leningen met eigen vermogen zijn doorgaans vast, dus u weet voordat u de lening accepteert wat u elke maand van de aflossingstermijn betaalt. Een voordeel van het gebruik van een lening voor eigen vermogen voor dakfinanciering is dat u mogelijk de rente die u over de lening betaalt kunt aftrekken van uw federale inkomstenbelasting, zolang u de aftrek specificeert. Overweeg om met een financiële professional te praten om erachter te komen of dit mogelijk is voor uw individuele situatie.

Een home equity line of credit (HELOC) gebruikt ook eigen vermogen als onderpand, maar in plaats van een forfaitaire lening te verstrekken, stelt het een doorlopende kredietrekening op die u net als een creditcard kunt gebruiken. Net als bij een lening voor eigen vermogen, geeft een HELOC u toegang tot maximaal 85% van de waarde van de woning minus het resterende saldo op uw hypotheek. Gedurende een periode die de trekkingsperiode wordt genoemd, die doorgaans 10 jaar duurt, kunt u met een HELOC cheques schrijven of een bankpas gebruiken om betalingen te doen tegen de bestedingslimiet van de rekening, en vervolgens het saldo zo snel of zo langzaam afbetalen als u wilt, zolang u maar voldoet aan een maandelijkse minimale betaling. Nadat de trekkingsperiode is afgelopen, moet u het openstaande saldo afbetalen in een forfaitair bedrag of in een reeks vaste maandelijkse betalingen.

HelOC's hebben vaak variabele rentetarieven en kunnen de eerste 12 maanden lage promotietarieven hebben, waarna leners aanzienlijke jaarlijkse stijgingen kunnen zien. Dat, en het variabele balanskarakter van alle roterende rekeningen, kan het lastig maken om te voorspellen hoeveel een HELOC u gedurende de levensduur van het account zal kosten. Bij een cash-out herfinanciering sluit u een nieuwe hypotheek op uw huis af, op basis van een deel of alle van de huidige marktwaarde, betaalt u uw bestaande hypotheek af en behandelt u eventuele resterende contante opbrengsten als een forfaitaire lening. U kunt het geld gebruiken om een dak of andere huisreparaties te financieren, of voor elk ander doel dat u kiest.

Een cash-out herfinanciering kan heel logisch zijn als u de nieuwe hypotheek tegen een aanzienlijk lagere rente kunt veiligstellen dan uw oorspronkelijke hypotheek, of als u een hypotheek met variabele rente vervangt door een lening met vaste rente. Net als bij leningen voor eigen vermogen en HelOC's, is het goedkeuringsproces voor een cash-out herfinanciering vrijwel hetzelfde als het aanvragen van een hypotheek voor woningaankoop. Verwacht uw inkomsten en uitgaven te documenteren en binnen ongeveer 30 tot 45 dagen te sluiten, hoewel deze periode uiteindelijk afhankelijk zal zijn van uw geldschieter. Als u onvoldoende eigen vermogen in uw huis heeft om dakfinanciering te dekken, is één optie een 203 (k) hypotheek uitgegeven via de Federal Housing Administration (FHA).

Deze hypotheken worden uitgegeven door door de FHA goedgekeurde kredietverstrekkers om de aankoop of herfinanciering mogelijk te maken van woningen die moeten worden gerepareerd, en zowel leningen met vaste als instelbare rente zijn beschikbaar. Als u een standaard 203 (k) hypotheek nastreeft, moet u een door de FHA goedgekeurde 203 (k) consultant inhuren om op te treden als contactpersoon tussen u, de geldschieter en de dakdekker (en andere aannemers, indien aanwezig). De consultant stelt een werkplan voor het project op, zorgt ervoor dat de bouw voldoet aan de juiste normen en tekent af bij het vrijgeven van fondsen aan de dakdekker en andere aannemers. Als uw kredietscore 580 of hoger is, komt u in aanmerking voor de minimale aanbetaling van 3,5% die vereist is voor een hypotheek van 203 (k); als uw score onder 580 daalt, moet u 10% van het bedrag dat u leent neerleggen.

Persoonlijke leningen zijn ongedekt, wat betekent dat er geen activa zijn die ze ondersteunen. Daarom rekenen kredietverstrekkers over het algemeen hogere rentetarieven op hen. Aan de positieve kant, omdat persoonlijke leningen niet door uw huis worden gedekt, als u ooit merkt dat u uw dakbetalingen niet kunt bijhouden, brengt een persoonlijke lening uw huis niet in gevaar. Deze leningen met snelle goedkeuring zijn doorgaans een vorm van ongedekte persoonlijke lening of creditcard, verpakt voor gebruik in huisverbetering.

Het is verstandig om hun voorwaarden te bestuderen voordat u de lening accepteert, waarbij u speciale aandacht besteedt aan de vraag of de lening een inleidende „teaser-rente” heeft. Als dat zo is, zorg er dan voor dat u begrijpt waar het nieuwe tarief in verandert nadat de introductieperiode is afgelopen en hoe het nieuwe tarief uw maandelijkse betalingen zal beïnvloeden. Als u financiering van aannemers overweegt, kan het geen kwaad (en kost het niet te veel extra tijd) om andere persoonlijke leningen aan te vragen ter vergelijking. Tarieven winkelen is altijd een goed idee als u voor welk doel dan ook een lening zoekt.

Het financieren van een dak met een creditcard zou waarschijnlijk je laatste redmiddel moeten zijn. Met gemiddelde APR's op nieuwe kaarten die volgens de Federal Reserve rond 19,33% zweven, zou het plaatsen van een nieuw dak op uw creditcard (en) waarschijnlijk een zeer kostbare optie zijn. Als uw schatting van uw dakreparatie vrij laag is en u binnen een jaar of zo een groot deel van de totale kosten kunt afbetalen, kan het financieren van het dak met de inleidende 0% APR van een nieuwe creditcard een goede oplossing zijn als er geen betere opties beschikbaar zijn. Als je het volledige saldo binnen de promotieperiode (meestal 12 tot 18 maanden) kunt afbetalen, heb je een renteloze lening beheerd, maar elk saldo dat overblijft na de introductieperiode is onderworpen aan de standaard rentevoet van de kaart.

Is de rente op een lening voor eigen vermogen aftrekbaar? Ontdek de voorwaarden waaronder u een belastingaftrek voor woningleningen kunt krijgen. Leer de ins en outs van een lening voor eigen vermogen versus. Een kredietlijn voor eigen vermogen (HELOC) om te beslissen welke optie het beste is voor uw financiële doelen. Vraagt u zich af of het een goed idee is om een lening voor eigen vermogen af te sluiten voor een pool? Lees meer over de voor- en nadelen van deze optie voor poolfinanciering.

Met minder aantrekkingskracht en meer werk dat nodig is, kunnen eigenaren van vakantiewoningen neigen naar het gebruik van een woningverbeteringslening of persoonlijke lening voor dakreparatie of vervanging. Als u uw dak wilt financieren via Roof Hub, neem dan rechtstreeks contact met ons op en we helpen u graag op weg met een voorlopige financieringsaanvraag. Wanneer u een nieuw dak financiert via een onafhankelijke dakaannemer in het Owens Corning Roofing Contractor Network, kunt u profiteren van lage maandelijkse betalingen. Dus als u van gedachten verandert en besluit om met een andere dakdekker te gaan, moet u opnieuw een aanvraag indienen bij een ander financieel bedrijf.

Hetzelfde rapport wees erop dat nieuwe dakbedekking consequent bovenaan de prioriteiten van de meeste huizenkopers stond. Vanwege de mogelijke financiële gevolgen van COVID-19 is het belangrijker dan ooit om opties te hebben als het gaat om het kunnen betalen van belangrijke huiskosten zoals een nieuw dak. Een persoonlijke lening voor woningverbetering, of een persoonlijke daklening, kan u vooraf het geld geven dat u nodig hebt om te betalen voor een dakbedekkingsbedrijf om binnen te komen en alle vereiste reparaties uit te voeren. Acorn Finance heeft kredietpartners die alle krediettypen kunnen helpen persoonlijke leningen veilig te stellen voor dakfinanciering.

Mogelijk krijgt u ook de mogelijkheid om een persoonlijke lening te krijgen met een concurrerend tarief voor gebruik als lening voor woningverbetering om uw dakreparatie of -vervanging te financieren. De beste manier om voor alles te betalen is contant, en als u een noodfonds heeft, kunt u mogelijk geld van die rekening gebruiken om uw dakbedekkingskosten te dekken. Gebruik de Dakkostencalculator om erachter te komen hoeveel u moet financieren voor uw aanstaande dakvervanging. Van dit soort dakbedekkingsbedrijven zijn het de full-service en verkoopgestuurde bedrijven die het meest waarschijnlijk financiering aanbieden.

.