Hoe weet je of een dakdekker het slecht heeft gedaan?

Als je naar het dak van je huis kijkt en merkt dat de daklijnen niet uniform zijn en in plaats daarvan doorhangen, heb je een probleem. Waterlekken kunnen vaak worden opgemerkt door zwarte vlekken op uw dak.

Hoe weet je of een dakdekker het slecht heeft gedaan?

Als je naar het dak van je huis kijkt en merkt dat de daklijnen niet uniform zijn en in plaats daarvan doorhangen, heb je een probleem. Waterlekken kunnen vaak worden opgemerkt door zwarte vlekken op uw dak. Inspecteer dergelijke vlekken nauwkeurig en controleer uw zolder in die gebieden om de omvang van het lek en eventuele schade die daaruit is voortgekomen te bepalen. Hier zullen we enkele van de meest voorkomende tekenen van slechte dakinstallatie bekijken.

U kunt bijvoorbeeld uniformiteitsproblemen opmerken vanwege verschillende verouderingssnelheden in sommige delen van het dak. Controleer daarnaast of er beschadigde of ontbrekende gordelroos zijn. In de meeste gevallen geeft de aanwezigheid van vlekken op het dak aan dat er waterlekken zijn. Bij een slechte dakbedekking zal de dakdekker flitsende materialen van eerdere klussen hergebruiken of metalen flitsen vervangen door dakcement.

Controleer op deuken, scheuren en ontbrekende spijkers. Nieuwe dakspijkers gaan niet door oude gaten in hergebruikt knipperen. Als uw dak er ongelijk uitziet of er niet uniform uitziet, heeft u waarschijnlijk een slechte dakbaan. Deze reputatie komt van dakaannemers die slecht werk verrichten en profiteren van huiseigenaren zoals jij.

Sta niet toe dat uw dakdekker oude dakventilatieopeningen hergebruikt, want net als uw oude flitser komen de spijkers die in de dakopeningen worden gedreven mogelijk niet in lijn met de oude gaten, wat tot lekken kan leiden, en daarom is het vervangen van oude ventilatieopeningen door nieuwe een vereiste. Het grootste (en meest problematische) teken van een slechte dakbedekking is het weglaten van deze cruciale dakbedekkingsmaterialen en componenten tijdens de installatie. Wanneer u een nieuw dak of grote dakreparaties nodig heeft (vooral na een storm), kunt u het gevoel hebben dat u onder het pistool staat om snel te handelen bij het inhuren van een dakdekker. Al meer dan 30 jaar heeft het team van Bill Ragan Roofing huiseigenaren opgeleid over het goede, slechte en lelijke van de dakbedekkingsindustrie.

Een slecht gebouwd of gerepareerd dak kan in de toekomst tot tal van problemen leiden, waaronder verdere dakwerkzaamheden en structurele schade door lekken. Daarom geven we u de tekenen van een slechte dakbedekking en wat dit betekent voor uw investering in daken. Slechte dakbedekkingsbedrijven zullen proberen metalen flitsen te vervangen door dakcement of ineffectieve kit.