Hoeveel kost het om een dak van 1000 m² te shingle?

Om de juiste vervanging voor uw dak te vinden, moet u rekening houden met de kosten. Wist je dat? De gemiddelde dakgrootte van woningen in de VS is ongeveer 1.700 vierkante meter of 17 vierkanten, hoewel er veel grotere huizen zijn met daken die ruim 2.000 m² kunnen bedragen.

Hoeveel kost het om een dak van 1000 m² te shingle?

Om de juiste vervanging voor uw dak te vinden, moet u rekening houden met de kosten. Wist je dat? De gemiddelde dakgrootte van woningen in de VS is ongeveer 1.700 vierkante meter of 17 vierkanten, hoewel er veel grotere huizen zijn met daken die ruim 2.000 m² kunnen bedragen. Grotere woningen met garages kunnen zelfs gemakkelijk meer dan 3.000 vierkante meter bedragen. Houd er rekening mee dat een hogere prijs niet altijd de beste kwaliteit betekent, vooral als de aannemer die u inhuurt onderaannemers gebruikt om het eigenlijke werk te doen.

Onderaannemers krijgen normaal gesproken niet zoveel betaald, daarom richten ze zich vaak op volume, wat betekent dat ze soms moeten bezuinigen. Merk op dat dit moet gebeuren tijdens de installatie van het nieuwe dak, niet daarna. Zorg ervoor dat het gebeurt op een manier die de fabrieksgarantie van de shingle niet ongeldig maakt. Voor een huis van 1.400 vierkante meter kunnen we de dakgrootte schatten op ergens van 1.600 tot 1.800 m².

De prijs per vierkant kan vaak hoger zijn wanneer een dak veel complexe kenmerken heeft, zoals eindmuren, meerdere schoorstenen en dakramen, of dakkapellen. Zal de aannemer ook nieuw multiplex installeren nadat de oude cedershakes zijn verwijderd? Sommige houten schuddaken hebben skip-mantel, wat betekent dat er ruimtes op het dakterras zijn, dus het is een beetje zorgwekkend dat uw citaat niet vermeldde het installeren van multiplex over skip-mantel. Dit is een mooi formaat van 3.000 m². Of 30 vierkanten opnieuw dakwerk, wat betekent dat er veel voordeel is voor de installateur die het werk doet.

Stap knipperen en andere eerdere knipperlichten mogen alleen opnieuw worden gebruikt als het in goede staat verkeert en er geen schade aan het dakterras is. Oude druppelrand en gevelknipperen raken vaak beschadigd tijdens het verwijderen van het oude dak, dus het verdient de voorkeur om gloednieuwe flitsen te installeren en het dakdek volledig te repareren, indien nodig, tijdens een herdakbaan. Het huis is bijna 40 jaar oud zonder enige renovatie, en er zijn momenteel geen plannen om erin te blijven nadat mijn vader is overleden. Eventuele aanbevelingen met betrekking tot prijsstelling in deze pandemie? En wat zijn mijn opties omdat dit huis over 10 tot 15 jaar kan worden gesloopt? Mijn huis is 810 m².

Het dak is 20 jaar oud. Er lekt wat rond de schoorsteen, met water dat naar de zolder gaat. Beste dakman, zijn de vierkante beelden van het dak altijd groter dan dat van het huis? Ik heb een huis van 2.350 vierkante meter, maar het dakoferte is voor 2.800 m². Lijkt dit juist in termen van het verschil in vierkante beelden tussen het huis en het dak? Ja, het werkelijke dakoppervlak is altijd groter dan de vierkante meters van de plattegrond van het huis, omdat er vaak dakoverhangen van twee voet aan elke kant van het dak zijn, plus de dakhelling om rekening mee te houden.

Sommige daken kunnen ook pieken, dakkapellen en valleien hebben die vierkante beelden kunnen toevoegen aan de topologie van het dak. Op basis van het citaat bedragen de totale vierkante meters van uw dak, inclusief de garage, 3.700 m². Als aannemer die deze klus afhandelt, zou ik nog eens 300 sq, ft toevoegen. Van materialen om rekening te houden met het snijden van de dakspanen en materiaalafval, wat ons bij het totaal van 40 vierkanten aan materialen brengt die nodig zijn voor de klus.

Dat gezegd hebbende, is het prijsverschil vaak niet zozeer te wijten aan het verschil in materiaalkosten, maar eerder door de betere garantie die u mogelijk kunt krijgen van de asfaltkiezelfabrikant wanneer uw dak wordt geïnstalleerd door een gecertificeerde aannemer. Hoeveel vierkanten (vierkant% 3D 100 sq, ft. Van het eigenlijke dakoppervlak) is het dak? Het dakoppervlak of op zijn minst de plattegrond kennen, en de hoeveelheid werk die ermee gemoeid is (moeilijkheidsgraad, aantal dakkapellen en valleien, aantal lagen oude dakspanen om te verwijderen, enz. Ik moet mijn dak laten vervangen.

Ik woon in een 1.750 m². Het huidige dak is ongeveer 20 jaar oud. U hebt gelijk als u ervan uitgaat dat Home Depot een enorme opslag heeft op zijn thuisdiensten, terwijl aannemers die uiteindelijk het dak installeren, een vast bedrag per vierkante meter krijgen betaald. Rhino deed uitzonderlijk werk door zichzelf op te ruimen, waaronder het uitvoeren van een magneet om verdwaalde dakspijkers aan te trekken en al het andere diverse afval en puin werd opgepikt.

Of scheur de eerste 3 ′ van het dek af en vervang het. Als het moderne beplating is Als dit een asfaltshingles dak is, moet u het vervangen door 30 jaar gordelroos, omdat het een betere bescherming biedt tegen de opheffing van de wind dan de gordelroos met 3 lipjes. Ik stel me voor dat je dak dakspanen met 3 lipjes had voorafgaand aan de windschade die je huis heeft opgelopen. Als huiseigenaar moet ik ook begrijpen dat ik aansprakelijk kan worden gesteld voor alles wat er op mijn terrein gebeurt tijdens de installatie.

Daarom betaal ik liever meer voor een kwaliteitsproduct en vertrouwde service. Ik wil te maken hebben met een bedrijf dat een goed opgeleide bemanning in dienst heeft en arbeiderscomp levert. Er zijn veel te veel aannemers die een duistere operatie uitvoeren, waarbij illegale werknemers zonder rechten en geen compensatie voor werknemers in dienst zijn. Dat zijn de bedrijven die vaak de neiging hebben om bochten te snijden, slordig werk te doen, lage veiligheidsnormen hebben en nergens te vinden zijn wanneer de garantieclaims beginnen binnen te komen.

Onze mening is dat de dakbedekkingsaannemer over 30 jaar mogelijk niet meer actief is. Het lijkt er dus op dat de aannemer de lange garantie gebruikt om de forse prijs te rechtvaardigen, wat niet cool is. Mijn punt is dat zo'n vereenvoudigd model alleen eerlijk is voor een eenvoudige installatie met 3 tabbladen, maar als je eenmaal upgradet van dat bottom-of-the-barrel product naar meer premium gordelroos, is dat model ineens niet langer gunstig voor een huiseigenaar, maar het komt nu zeker meer ten goede aan de aannemer. Andere materialen zijn arbeidsintensiever om te installeren en duurder in aanschaf, zodat de kosten snel kunnen stijgen.

Dit komt door de kosten voor het instellen van de taak, het trekken van een bouwvergunning, het verstrekken van een bemanning en het staan achter de garantie. Hoewel kleinere leidingen en ventilatieopeningen niet veel zullen toevoegen aan de totale projectkosten, zullen grotere penetraties zoals dakramen, schoorstenen, sanitaire leidingen of andere functies meer kosten. Dit is voor ongeveer 35 vierkanten dakspanen op een huis met twee verdiepingen met een heupdak en omvat de installatiekosten en een container. Als dit een dak van asfaltshingles is, moet u het vervangen door gordelroos van 30 jaar, omdat het een betere bescherming biedt tegen de opheffing van de wind dan de gordelroos met 3 lipjes.

Een dak van 11 vierkanten is echter een relatief kleine klus, dus de prijs per vierkant zal meestal hoger zijn dan gemiddeld. Ministerie van Huisvesting en Stedelijke Ontwikkeling, en staats- en lokale overheden om te helpen met de kosten van kritieke huisreparaties. Net als metalen dakbedekking gaan leisteen en tegels vaak tussen de 50 en 100 jaar mee, waardoor ze op de lange termijn kosteneffectieve keuzes zijn, maar duur om te installeren. dakvervangingscontracten omvatten over het algemeen de totale kosten van het verwijderen van de vorige daklagen, het versterken van eventuele frames die moeten worden versterkt, het aanbrengen van de juiste rug, water- en weerbestendig materiaal en het bedekken van het dak met de door u geselecteerde dakspanen.

De totale kosten van een nieuw dak zullen afhangen van de algehele moeilijkheidsgraad en complexiteit van het dak, toegankelijkheid, keuze van aannemers en de dynamiek van de lokale vastgoedmarkt. Toch is het moeilijk om te werken terwijl je balanceert op een schuin dak, en de besparingen zijn misschien niet het risico waard, omdat verwijdering vaak wordt gebundeld in de kosten van de vervanging. .