Welke dakbedekkingsbedrijven financieren?

SoFi biedt online persoonlijke leningen met consumentvriendelijke functies voor kredietnemers met goede en uitstekende kredietverstrekkers. Best Egg biedt persoonlijke leningen aan voor leners die schulden willen consolideren en snel contant geld nodig hebben.

Welke dakbedekkingsbedrijven financieren?

SoFi biedt online persoonlijke leningen met consumentvriendelijke functies voor kredietnemers met goede en uitstekende kredietverstrekkers. Best Egg biedt persoonlijke leningen aan voor leners die schulden willen consolideren en snel contant geld nodig hebben. Genoeg inkomen om bestaande schulden te betalen en een nieuwe LightStream-lening. Upgrade biedt persoonlijke leningen plus tools voor het opbouwen van kredieten; je hebt een sterke cashflow nodig om in aanmerking te komen.

Er zijn veel betaalbare manieren om uw dak te repareren of te vervangen, waaronder leningen voor eigen vermogen, persoonlijke leningen en financiering van dakbedekkingsbedrijven. Het goede nieuws is dat er een aantal financieringsopties voor daken beschikbaar zijn om de kosten te dekken, waaronder leningen voor eigen vermogen, persoonlijke leningen en meer. Als een dakreparatie niet wordt gedekt door de verzekering van uw huiseigenaren, heeft u mogelijk dakfinancieringsopties via een lening voor eigen vermogen of kredietlijn voor eigen vermogen. Huiseigenaren met een sterk krediet kunnen ook in aanmerking komen voor een APR-creditcard van 0%, hetzij als aanbieding voor saldooverdracht of als nieuw kaartlid.

Creditcards kunnen een hogere bestedingslimiet bieden dan sommige persoonlijke leningen, en zonder rente kunt u een aanzienlijk bedrag besparen over de financieringstermijn. Houd er echter rekening mee dat creditcards met 0% rente een veel korter tijdsbestek kunnen hebben voor volledige terugbetaling in vergelijking met leningen voor eigen vermogen, persoonlijke leningen en financiering van dakbedekkingsbedrijven, omdat u ervoor moet zorgen dat u het saldo volledig afbetaalt voordat de introductieperiode van 0% voorbij is. Een lening voor eigen vermogen, ook wel bekend als een tweede hypotheek, gebruikt het deel van uw huis dat u rechtstreeks uw eigen vermogen bezit als onderpand voor een lening die u terugbetaalt in vaste maandelijkse betalingen. Een aflossingstermijn van een lening voor eigen vermogen duurt over het algemeen vijf jaar tot 30 jaar.

De rentetarieven op leningen met eigen vermogen zijn doorgaans vast, dus u weet voordat u de lening accepteert wat u elke maand van de aflossingstermijn betaalt. Een voordeel van het gebruik van een lening voor eigen vermogen voor dakfinanciering is dat u mogelijk de rente die u over de lening betaalt kunt aftrekken van uw federale inkomstenbelasting, zolang u de aftrek specificeert. Overweeg om met een financiële professional te praten om erachter te komen of dit mogelijk is voor uw individuele situatie. Een home equity line of credit (HELOC) gebruikt ook eigen vermogen als onderpand, maar in plaats van een forfaitaire lening te verstrekken, stelt het een doorlopende kredietrekening op die u net als een creditcard kunt gebruiken.

Net als bij een lening voor eigen vermogen, geeft een HELOC u toegang tot maximaal 85% van de waarde van de woning minus het resterende saldo op uw hypotheek. Gedurende een periode die de trekkingsperiode wordt genoemd, die doorgaans 10 jaar duurt, kunt u met een HELOC cheques schrijven of een bankpas gebruiken om betalingen te doen tegen de bestedingslimiet van de rekening, en vervolgens het saldo zo snel of zo langzaam afbetalen als u wilt, zolang u maar voldoet aan een maandelijkse minimale betaling. Nadat de trekkingsperiode is afgelopen, moet u het openstaande saldo afbetalen in een forfaitair bedrag of in een reeks vaste maandelijkse betalingen. HelOC's hebben vaak variabele rentetarieven en kunnen de eerste 12 maanden lage promotietarieven hebben, waarna leners aanzienlijke jaarlijkse stijgingen kunnen zien.

Dat, en het variabele balanskarakter van alle roterende rekeningen, kan het lastig maken om te voorspellen hoeveel een HELOC u gedurende de levensduur van het account zal kosten. Bij een cash-out herfinanciering sluit u een nieuwe hypotheek op uw huis af, op basis van een deel of alle van de huidige marktwaarde, betaalt u uw bestaande hypotheek af en behandelt u eventuele resterende contante opbrengsten als een forfaitaire lening. U kunt het geld gebruiken om een dak of andere huisreparaties te financieren, of voor elk ander doel dat u kiest. Een cash-out herfinanciering kan heel logisch zijn als u de nieuwe hypotheek tegen een aanzienlijk lagere rente kunt veiligstellen dan uw oorspronkelijke hypotheek, of als u een hypotheek met variabele rente vervangt door een lening met vaste rente.

Net als bij leningen voor eigen vermogen en HelOC's, is het goedkeuringsproces voor een cash-out herfinanciering vrijwel hetzelfde als het aanvragen van een hypotheek voor woningaankoop. Verwacht uw inkomsten en uitgaven te documenteren en binnen ongeveer 30 tot 45 dagen te sluiten, hoewel deze periode uiteindelijk afhankelijk zal zijn van uw geldschieter. Als u onvoldoende eigen vermogen in uw huis heeft om dakfinanciering te dekken, is één optie een 203 (k) hypotheek uitgegeven via de Federal Housing Administration (FHA). Deze hypotheken worden uitgegeven door door de FHA goedgekeurde kredietverstrekkers om de aankoop of herfinanciering mogelijk te maken van woningen die moeten worden gerepareerd, en zowel leningen met vaste als instelbare rente zijn beschikbaar.

Als u een standaard 203 (k) hypotheek nastreeft, moet u een door de FHA goedgekeurde 203 (k) consultant inhuren om op te treden als contactpersoon tussen u, de geldschieter en de dakdekker (en andere aannemers, indien aanwezig). De consultant stelt een werkplan voor het project op, zorgt ervoor dat de bouw voldoet aan de juiste normen en tekent af bij het vrijgeven van fondsen aan de dakdekker en andere aannemers. Als uw kredietscore 580 of hoger is, komt u in aanmerking voor de minimale aanbetaling van 3,5% die vereist is voor een hypotheek van 203 (k); als uw score onder 580 daalt, moet u 10% van het bedrag dat u leent neerleggen. Het financieren van een dak met een creditcard zou waarschijnlijk je laatste redmiddel moeten zijn.

Met gemiddelde APR's op nieuwe kaarten die volgens de Federal Reserve rond 19,33% zweven, zou het plaatsen van een nieuw dak op uw creditcard (en) waarschijnlijk een zeer kostbare optie zijn. Als uw schatting van uw dakreparatie vrij laag is en u binnen een jaar of zo een groot deel van de totale kosten kunt afbetalen, kan het financieren van het dak met de inleidende 0% APR van een nieuwe creditcard een goede oplossing zijn als er geen betere opties beschikbaar zijn. Als je het volledige saldo binnen de promotieperiode (meestal 12 tot 18 maanden) kunt afbetalen, heb je een renteloze lening beheerd, maar elk saldo dat overblijft na de introductieperiode is onderworpen aan de standaard rentevoet van de kaart. Is de rente op een lening voor eigen vermogen aftrekbaar? Ontdek de voorwaarden waaronder u een belastingaftrek voor woningleningen kunt krijgen.

Leer de ins en outs van een lening voor eigen vermogen versus. Een kredietlijn voor eigen vermogen (HELOC) om te beslissen welke optie het beste is voor uw financiële doelen. Vraagt u zich af of het een goed idee is om een lening voor eigen vermogen af te sluiten voor een pool? Lees meer over de voor- en nadelen van deze optie voor poolfinanciering. Veel onafhankelijke dakaannemers binnen het Owens Corning Roofing Contractor Network bieden financieringsopties voor klanten.

Afhankelijk van goedkeuringsfactoren voor leningen die variëren van geldschieter tot geldschieter, kunt u mogelijk een persoonlijke lening gebruiken om uw dakbedekkingsproject te financieren. De meest voorkomende financieringsbron voor een persoonlijke lening is een bank of financiële instelling zoals Bank of America, Chase Bank, Wells Fargo of een lokale bank in uw stad. Het maakt niet uit welke route je gaat, je weet de details pas als je met je plaatselijke dakbedekkingsaannemer of de bank praat. Als u een nieuwe dak- of dakreparatie nodig heeft, wilt u ervoor zorgen dat u zowel een betrouwbaar bedrijf als een betrouwbare geldschieter selecteert.

Er zijn vier hoofdtypen dakbedekkingsbedrijven, en deze vier verschillende soorten dakbedekkingsbedrijven kunnen verschillende financieringsopties bieden. Leg geen wakkere nachten en maak je geen zorgen over hoe je betaalt voor de reparaties aan je dak of vervang een verouderd dak. Of je nu al zonne-energie hebt en een nieuw dak nodig hebt of op zoek bent naar een nieuw dak met zonne-energie, je kunt in aanmerking komen voor financiering. Door een nieuw dak te financieren, kunt u het nieuwe dak krijgen dat u nodig hebt en tegelijkertijd de flexibiliteit biedt om in termijnen te betalen.

Deze variabelen kunnen het moeilijk maken om nauwkeurig te sparen voor een dakproject, en dat is waar dakfinanciering kan helpen. Niet alle dakaannemers rekenen hetzelfde bedrag, en ze verrichten ook niet allemaal hetzelfde niveau van werk, maar u zou in ieder geval gratis offertes moeten kunnen ontvangen. Acorn Finance geeft u de controle over de financiering van uw nieuwe dak of het krijgen van een lening voor een dakvervanging. Ja, veel metalen dakbedekkingsbedrijven bieden hun eigen financiering aan of werken samen met een financieringsmaatschappij die u kan helpen het geld veilig te stellen dat u nodig heeft voor uw nieuwe metalen dak.

Ja, het financieren van een metalen dak kan een uitstekende optie zijn voor huiseigenaren die op zoek zijn naar een dakstijl die langdurig en onderhoudsarm is. Beste financiering van eierdaken Als u kredietuitdagingen heeft, kan Best Egg u helpen een persoonlijke lening te verkrijgen voor dakfinanciering. In hetzelfde rapport werd vastgesteld dat nieuwe dakbedekking hoog stond op de lijsten van huizenkopers, wat betekent dat als u overweegt uw huis in de toekomst te verkopen, een nieuw dak u kan helpen het sneller te doen en een hogere prijs te halen. .