Onderhandelen dakdekkers?

U kunt altijd met uw aannemer onderhandelen over de prijs van een succesvol project voordat u een contract tekent. Bespreek uw budget met uw dakaannemer.

Onderhandelen dakdekkers?

U kunt altijd met uw aannemer onderhandelen over de prijs van een succesvol project voordat u een contract tekent. Bespreek uw budget met uw dakaannemer. Dus zijn schattingen van dakbedekkingen bespreekbaar? Hoewel onderhandelingen kunnen afhangen van bepaalde factoren, waaronder verzekeringsclaims en seizoensgebonden eisen, is onderhandelen bijna altijd mogelijk. Zorg er echter voor dat u dit doet voordat het contract wordt ondertekend.

Je kunt en moet absoluut onderhandelen, maar houd er rekening mee dat je over het algemeen krijgt waar je voor betaalt. Persoonlijk, ervan uitgaande dat de prijs in het begin redelijk is, onderhandel ik liever omgekeerd, niet om de prijs te verlagen tot het punt van de laagste offerte, maar in plaats daarvan om uitleg te krijgen over wat een extra prijs boven de andere offertes me zal opleveren, en dan kan ik de aannemer daaraan houden en ervoor zorgen dat er geen hoeken zijn gesneden worden. Zoals de meeste aannemers, kunt u onderhandelen met dakdekkers door hen vergelijkbare offertes en andere aanbiedingen van de concurrenten in het gebied te laten zien. Je kunt zelfs deals bespreken over materialen die je misschien in de stad hebt gevonden om de projectkosten te verlagen.

Het is niet triviaal om twee keer te betalen voor een dakvervanging omdat de eerste dakdekker de klus onvolledig of slecht heeft gedaan. Wanneer je de drie offertes krijgt, vraag dan de dakdekkers om er een paar te verstrekken voor materialen van verschillende kwaliteit, omdat de kwaliteit waarschijnlijk een knelpunt is tussen jou en de verkoper. Dakdekkers kunnen geïnteresseerd zijn in een breed scala aan diensten, waaronder boekhouding, belastingvoorbereiding, juridische diensten, landschapsarchitectuur, huisschilderen, babysitten, bloemstukken, enz. Noch moet u overwegen om met de dakdekker te onderhandelen om het eigen risico te dekken, aangezien u in de problemen kunt komen met de wet.

Als u eenmaal weet wat verschillende dakdekkers u in rekening willen brengen voor een dak, een reparatie of vervanging, kunt u dat gebruiken om een betere prijs te onderhandelen. Of uw specifieke schatting van de dakbedekking bespreekbaar is of niet, hangt hoogstwaarschijnlijk af van de dakdekker en hoeveel vraag hij is. Andere servicetransacties brengen vaak kosten in rekening voor een bezoek, terwijl dakdekkers dat niet doen (tenzij het iets specifieks is, zoals een inspectie voor een aankoop van een onroerend goed). Net als in elke andere branche kunnen sommige dakdekkers proberen een kans te wagen als het gaat om het schatten van de totale kosten van het project.

De meeste dakdekkers zijn echter terughoudend om potentiële klanten hun metingen te geven omdat ze hun potentiële klanten niet willen helpen rondkijken voor een goedkopere aannemer. Elk mogelijk slecht weer dat de dakdekkers kan dwingen te werken als het regent, sneeuwt, ijzig of echt koud is, verhoogt de vergoeding voor verwijdering. Binnen redelijke omstandigheden zal een dakdekker met u samenwerken om ervoor te zorgen dat u uw dak voor elkaar krijgt, zodat u met hen tekent in tegenstelling tot een ander dakbedekkingsbedrijf in de stad. Als de dakdekker bij u in de buurt bekend is, is de kans groot dat hij goed begiftigd is met terugkerende zaken en een volledig schema.

Als je van een dakdekker houdt, en hij lijkt eerlijk en hij dringt erop aan dat wat je vraagt echt te laag is, zorg er dan voor dat je solide cijfers hebt van andere dakdekkers voordat je hem vertelt „sorry, het is niet laag genoeg. Daarnaast kunt u contact opnemen met dakdekkers en dakbedekkingsbedrijven en hen vragen welke dakbedekkingsmaterialen te koop zijn of waarvoor kortingen zijn. Op die manier hoeven ze zich geen zorgen te maken dat ze het dak zelf laten doen en hoeven ze zich geen zorgen te maken over het geld om de dakdekker te betalen. Zoals altijd is het het beste om een offerte te krijgen van een specifieke dakdekker die u vertrouwt of van drie gekwalificeerde dakdekkers.