Hoe schatten dakdekkers?

Om dakbedekkingsmaterialen te schatten, begint u met het vinden van de totale vierkante meters van het dak en deelt u het aantal door 100 om het aantal vierkanten in het dak te bepalen. Aangezien er 3 bundels gordelroos nodig zijn om een vierkant te bedekken, bent u van plan om 3 bundels voor elk vierkant te kopen.

Hoe schatten dakdekkers?

Om dakbedekkingsmaterialen te schatten, begint u met het vinden van de totale vierkante meters van het dak en deelt u het aantal door 100 om het aantal vierkanten in het dak te bepalen. Aangezien er 3 bundels gordelroos nodig zijn om een vierkant te bedekken, bent u van plan om 3 bundels voor elk vierkant te kopen. Voeg vervolgens 10% toe aan het nummer om rekening te houden met afval. Om in te schatten hoeveel gordelroos je nodig hebt, schat je eerst de totale vierkante beelden van het dakoppervlak.

Meet hiervoor de lengte en breedte van elk vlak op het dak, inclusief dakkapellen. Vermenigvuldig vervolgens lengte x breedte om de vierkante beelden van elk vlak te krijgen. Bereken ten slotte de totale vierkante meters van uw dak door simpelweg de vierkante beelden van elk van de vliegtuigen bij elkaar te voegen.