Hoe kom ik uit een dakbedekkingscontract in Florida?

De consument moet het dakbedekkingsbedrijf bellen en vragen om met de eigenaar of manager te praten en hem vriendelijk te vertellen dat ze van gedachten zijn veranderd en de deal willen annuleren zonder annuleringskosten te betalen. Als het bedrijf ermee instemt, zet het dan schriftelijk op en de huiseigenaar is uit de deal.

Hoe kom ik uit een dakbedekkingscontract in Florida?

De consument moet het dakbedekkingsbedrijf bellen en vragen om met de eigenaar of manager te praten en hem vriendelijk te vertellen dat ze van gedachten zijn veranderd en de deal willen annuleren zonder annuleringskosten te betalen. Als het bedrijf ermee instemt, zet het dan schriftelijk op en de huiseigenaar is uit de deal. Ulises Alvarado staat voor weer een orkaanseizoen met een beschadigd dak. Hij zegt dat maanden geleden een lokale dakbedekkingsaannemer beloofde dat dit niet zou gebeuren.

Een dakbedekkingscontract is een document dat een dakdekker wettelijk bindt aan de beloften die ze voor de klus doen. Hoewel ervaren aannemers vaak langere contracten met meer details hebben, zijn de meeste dakbedekkingscontracten relatief eenvoudig. Een dakbedekkingscontract moet alle materialen en diensten vermelden die binnen de reikwijdte van de klus vallen, naast de vereiste basisdakbedekking en arbeid. U bent nooit eeuwig verschuldigd aan een aannemer, simpelweg omdat u van gedachten verandert of voor de gek werd gehouden door een stuk papier te ondertekenen waardoor een aannemer uw adjuster kan ontmoeten en vervolgens kan profiteren van uw verzekeringsclaim.

Het aanbieden aan een eigenaar van een residentieel onroerend goed een korting, geschenk, cadeaubon, contant geld, kortingsbon, afstand van een eigen risico van verzekering, of enig ander ding van waarde in ruil voor (het toestaan van de aannemer om een inspectie uit te voeren van het dak van de eigenaar van het onroerend goed; of (het indienen van een verzekeringsclaim voor schade aan de dak van de eigenaar van een woonhuis. Er zijn een aantal redenen waarom een aannemer en een eigenaar van een onroerend goed beide een dakbedekkingscontract moeten eisen voordat het werk begint. Als een dakdekker samenwerkt met onafhankelijke aannemers, moet die dakdekker er rekening mee houden dat rechtbanken verder kijken dan de naam die wordt gegeven aan de relatie tussen hem en zijn werknemers. Al te veel mensen behandelen contracten als eenrichtingsverkeer - in hun voordeel, maar niet om de aannemer te beschermen tegen mensen die een baan boeken maar zich dan terugtrekken of besluiten met een andere goedkopere aannemer te gaan.

Nationwide Roofing en GC LLC is een afzonderlijke aannemer in Saint Cloud en is op geen enkele manier gerelateerd aan Nationwide Roofing, Orange Ave, Orlando. Hoewel de tijd die nodig is om een dak te installeren kan variëren afhankelijk van de grootte van het huis, duurt het meestal ongeveer een week om een asfaltdak te voltooien. Een consument beweert dat ze meer dan twee jaar geleden bij Nationwide Roofing hebben getekend, ze hebben nooit een nieuw dak gekregen en zeggen dat het bedrijf hun verzekeringsgeld vasthoudt. Een dakaannemer met de juiste vergunning kan nog steeds in de problemen komen wanneer hij binnen onbekende rechtsgebieden opereert.

Naast staats- en lokale vergunningsvereisten, moeten dakbedekkingsaannemers ook voldoen aan de voorschriften en richtlijnen van de federale Occupational Safety and Health Administration (OSHA). De kosten van een dakbedekkingsproject kunnen aanzienlijk stijgen als de aannemer tijdens het voltooien van een klus onvoorziene omstandigheden ervaart. Als de aannemer bijvoorbeeld ontdekt dat de dakbedekking aan het rotten is, moet hij mogelijk meer materialen kopen of extra arbeid inhuren om de klus op schema te voltooien of om de reparatie goed uit te voeren. Dit belet een aannemer niet om een consument voor te stellen of aan te bevelen om contact op te nemen met zijn of haar verzekeraar om te bepalen of de voorgestelde reparatie onder de verzekeringspolis van de consument valt, behalve dat contractanten nog steeds niet kunnen deelnemen aan een verzoek dat is verboden door het nieuwe statuut.