Welk dakbedekkingsbedrijf is het beste?

CMR Construction %26 Roofing werd opgericht in 1989 met als doel herstelhulp te bieden aan huis- en bedrijfseigenaren die getroffen zijn door natuurrampen. Het biedt residentiële en commerciële diensten en is uitgegroeid tot 43 kantoren in 20 staten.

Welk dakbedekkingsbedrijf is het beste?

CMR Construction %26 Roofing werd opgericht in 1989 met als doel herstelhulp te bieden aan huis- en bedrijfseigenaren die getroffen zijn door natuurrampen. Het biedt residentiële en commerciële diensten en is uitgegroeid tot 43 kantoren in 20 staten. CMR Construction %26 Roofing is lid van de Slate Roofing Association of North America en heeft een rating van A+ bij het Better Business Bureau. Om een offerte aan te vragen voor eventuele dakbedekkingsbehoeften, plant u een gratis inspectie op de website of neemt u contact op met het nationale callcenter.

We hebben meer dan 30 bedrijven onderzocht die lokale en landelijke dekking bieden. Aangezien dakbedekking een zeer gelokaliseerde service is, hebben we deze beperkt door bedrijven te selecteren met kantoren in het hele land. We kozen CMR Construction %26 Roofing als „beste overall voor het aanbieden van residentiële en commerciële diensten in 23 staten, Lowe's als „beste voor landelijke dekking omdat het diensten biedt in alle 50 staten, en Tecta America als „beste voor commercieel vanwege zijn uitgebreide scala aan commerciële diensten en in het algemeen positieve reputatie. Aspen Contracting, dat zijn naam ontleent aan de veerkrachtige espenboom, is onze keuze voor het beste algehele dakbedekkingsbedrijf.

Het bedrijf gebruikt niet alleen milieuvriendelijke en afvalverminderende producten, maar omvat ook een „ijzeren” levenslange garantie op materiaal en arbeid. Daarnaast biedt Aspen Contracting andere diensten, zoals gevelbeplating en goten, en biedt zowel standaard als noodbeschikbaarheid aan zijn klanten. De website van Aspen Contracting is niet de meest gebruiksvriendelijke die we zijn tegengekomen, maar biedt huiseigenaren de mogelijkheid om zowel telefonisch als online te boeken. Het bedrijf biedt diensten aan in geselecteerde steden in het hele land, en huiseigenaren kunnen van begin tot eind met een toegewijde vertegenwoordiger samenwerken.

We raden Aspen Contracting en CMR Construction %26 Roofing aan als onze twee beste keuzes voor dakbedekkingsinstallatie en reparaties. Beide bedrijven bieden eenvoudige processen waarmee klanten gedurende het hele project met slechts één vertegenwoordiger kunnen samenwerken, van inspectie tot voltooiing. Huiseigenaren kunnen naast dakbedekking ook aanvullende diensten boeken, zoals gevelbeplating en gootdiensten. Hoewel de exacte tijdschattingen sterk variëren op basis van de projectomvang, kunnen de meeste dakbedekkingsbedrijven het dak van een huis van 1.200 vierkante meter binnen 1 volledige dag werk vervangen.

Huizen met daken met meer vierkante meters of daken met ruggen zullen langer duren, maar meestal niet meer dan 3 tot 5 dagen arbeid. De totale hoeveelheid tijd hangt ook af van de weersomstandigheden. Het antwoord varieert sterk, afhankelijk van het gekozen dakbedekkingsbedrijf (aangezien alle dakbedekkingsbedrijven geen garantie of vervanging hoeven aan te bieden), maar de meeste bedrijven garanderen hun werk minstens 10 tot 25 jaar. Fabrikanten van dakbedekkingsmaterialen bieden ook garanties op het gebruikte materiaal, zelfs tot 30 jaar.

Als een huis bijvoorbeeld alleen zijn dak moet repareren, voldoet het werken met een generalist of een gespecialiseerde aannemer aan deze vereisten. De kosten van een dakvervanging variëren nogal, afhankelijk van de grootte van het dak en de gebruikte materialen. Als een professional vaststelt dat u een nieuw dak nodig heeft, ontvangt u een schatting van de vervanging van het dak die de kosten van nieuwe gordelroos en de reparatie van eventuele bestaande schade dekt. De sleutel tot het vermijden van dakgoofs is om een betrouwbare dakbedekkingsaannemer in te huren, precies op te schrijven wat er zal worden gedaan en het werk nauwlettend in de gaten te houden naarmate het vordert.

Om toekomstige problemen te voorkomen, huurt u een professionele dakdekker in om u te helpen bij het uitvoeren van regelmatige inspecties. Of u nu een lekkend dak of beschadigde dakspanen ontdekt, het is belangrijk om een professional in te huren om het probleem zo snel mogelijk te inspecteren en te repareren. Houd er rekening mee dat dakbedekkingsbedrijven, net als veel huisverbeteringsdiensten, zowel arbeid als materialen in rekening moeten brengen. Het team is beschikbaar om u door elke stap van het proces te leiden, van het verkrijgen van offertes tot het helpen bij het verzekeringsclaimsproces als uw dakschade kwalificeert als een gedekt verlies.

Dakbedekkingsdeskundigen moeten zich houden aan verschillende wet- en regelgeving om hun vak legaal uit te oefenen. Geef precies aan welke dakoppervlakken moeten worden bedekt en andere details, zoals of oude dakspanen moeten worden verwijderd, of flitsen moeten worden vervangen, wie verantwoordelijk is voor het opruimen en wegslepen van puin, en precies welke soorten en gewichten materialen moeten worden gebruikt. CMR Construction %26 Roofing is een dakreparatiebedrijf dat gespecialiseerd is in stormschade en reparatie door natuurrampen. EBSCO Research interviewde honderden huiseigenaren in wijken van DC, allemaal om de beste huisverbeterings- en reparatiebedrijven in het gebied te vinden.

Hier zijn de topkeuzes voor de beste dakbedekkingsbedrijven en enkele belangrijke overwegingen om in gedachten te houden bij het inhuren van een dakbedekking. .