Wat zijn de arbeidskosten om een dak te installeren?

In dakbedekking is er een veelgebruikte term die een „vierkant” wordt genoemd en die u moet kennen. Eén dakbedekking vierkant beslaat 100 vierkante voet.

Wat zijn de arbeidskosten om een dak te installeren?

In dakbedekking is er een veelgebruikte term die een „vierkant” wordt genoemd en die u moet kennen. Eén dakbedekking vierkant beslaat 100 vierkante voet. Wist je dat? De gemiddelde dakgrootte van woningen in de VS is ongeveer 1.700 vierkante meter of 17 vierkanten, hoewel er veel grotere huizen zijn met daken die ruim 2.000 m² kunnen bedragen. Grotere woningen met garages kunnen zelfs gemakkelijk meer dan 3.000 vierkante meter bedragen.

Houd er rekening mee dat een hogere prijs niet altijd de beste kwaliteit betekent, vooral als de aannemer die u inhuurt onderaannemers gebruikt om het eigenlijke werk te doen. Onderaannemers krijgen normaal gesproken niet zoveel betaald, daarom richten ze zich vaak op volume, wat betekent dat ze soms moeten bezuinigen. Merk op dat dit moet gebeuren tijdens de installatie van het nieuwe dak, niet daarna. Zorg ervoor dat het gebeurt op een manier die de fabrieksgarantie van de shingle niet ongeldig maakt.

Voor een huis van 1.400 vierkante meter kunnen we de dakgrootte schatten op ergens van 1.600 tot 1.800 m². De prijs per vierkant kan vaak hoger zijn wanneer een dak veel complexe kenmerken heeft, zoals eindmuren, meerdere schoorstenen en dakramen, of dakkapellen. Zal de aannemer ook nieuw multiplex installeren nadat de oude cedershakes zijn verwijderd? Sommige houten schuddaken hebben skip-mantel, wat betekent dat er ruimtes op het dakterras zijn, dus het is een beetje zorgwekkend dat uw citaat niet vermeldde het installeren van multiplex over skip-mantel. Dit is een mooi formaat van 3.000 m².

Of 30 vierkanten opnieuw dakwerk, wat betekent dat er veel voordeel is voor de installateur die het werk doet. Stap knipperen en andere eerdere knipperlichten mogen alleen opnieuw worden gebruikt als het in goede staat verkeert en er geen schade aan het dakterras is. Oude druppelrand en gevelknipperen raken vaak beschadigd tijdens het verwijderen van het oude dak, dus het verdient de voorkeur om gloednieuwe flitsen te installeren en het dakdek volledig te repareren, indien nodig, tijdens een herdakbaan. Het huis is bijna 40 jaar oud zonder enige renovatie, en er zijn momenteel geen plannen om erin te blijven nadat mijn vader is overleden.

Eventuele aanbevelingen met betrekking tot prijsstelling in deze pandemie? En wat zijn mijn opties omdat dit huis over 10 tot 15 jaar kan worden gesloopt? Mijn huis is 810 m². Het dak is 20 jaar oud. Er lekt wat rond de schoorsteen, met water dat naar de zolder gaat. Beste dakman, zijn de vierkante beelden van het dak altijd groter dan dat van het huis? Ik heb een huis van 2.350 vierkante meter, maar het dakoferte is voor 2.800 m².

Lijkt dit juist in termen van het verschil in vierkante beelden tussen het huis en het dak? Ja, het werkelijke dakoppervlak is altijd groter dan de vierkante meters van de plattegrond van het huis, omdat er vaak dakoverhangen van twee voet aan elke kant van het dak zijn, plus de dakhelling om rekening mee te houden. Sommige daken kunnen ook pieken, dakkapellen en valleien hebben die vierkante beelden kunnen toevoegen aan de topologie van het dak. Op basis van het citaat bedragen de totale vierkante meters van uw dak, inclusief de garage, 3.700 m². Als aannemer die deze klus afhandelt, zou ik nog eens 300 sq, ft toevoegen.

Van materialen om rekening te houden met het snijden van de dakspanen en materiaalafval, wat ons bij het totaal van 40 vierkanten aan materialen brengt die nodig zijn voor de klus. Dat gezegd hebbende, is het prijsverschil vaak niet zozeer te wijten aan het verschil in materiaalkosten, maar eerder door de betere garantie die u mogelijk kunt krijgen van de asfaltkiezelfabrikant wanneer uw dak wordt geïnstalleerd door een gecertificeerde aannemer. Hoeveel vierkanten (vierkant% 3D 100 sq, ft. Van het eigenlijke dakoppervlak) is het dak? Het dakoppervlak of op zijn minst de plattegrond kennen, en de hoeveelheid werk die ermee gemoeid is (moeilijkheidsgraad, aantal dakkapellen en valleien, aantal lagen oude dakspanen om te verwijderen, enz.

Ik moet mijn dak laten vervangen. Ik woon in een 1.750 m². Het huidige dak is ongeveer 20 jaar oud. U hebt gelijk als u ervan uitgaat dat Home Depot een enorme opslag heeft op zijn thuisdiensten, terwijl aannemers die uiteindelijk het dak installeren, een vast bedrag per vierkante meter krijgen betaald.

Rhino deed uitzonderlijk werk door zichzelf op te ruimen, waaronder het uitvoeren van een magneet om verdwaalde dakspijkers aan te trekken en al het andere diverse afval en puin werd opgepikt. Of scheur de eerste 3 ′ van het dek af en vervang het. Als het moderne beplating is Als dit een asfaltshingles dak is, moet u het vervangen door 30 jaar gordelroos, omdat het een betere bescherming biedt tegen de opheffing van de wind dan de gordelroos met 3 lipjes. Ik stel me voor dat je dak dakspanen met 3 lipjes had voorafgaand aan de windschade die je huis heeft opgelopen.

Als huiseigenaar moet ik ook begrijpen dat ik aansprakelijk kan worden gesteld voor alles wat er op mijn terrein gebeurt tijdens de installatie. Daarom betaal ik liever meer voor een kwaliteitsproduct en vertrouwde service. Ik wil te maken hebben met een bedrijf dat een goed opgeleide bemanning in dienst heeft en arbeiderscomp levert. Er zijn veel te veel aannemers die een duistere operatie uitvoeren, waarbij illegale werknemers zonder rechten en geen compensatie voor werknemers in dienst zijn.

Dat zijn de bedrijven die vaak de neiging hebben om bochten te snijden, slordig werk te doen, lage veiligheidsnormen hebben en nergens te vinden zijn wanneer de garantieclaims beginnen binnen te komen. Onze mening is dat de dakbedekkingsaannemer over 30 jaar mogelijk niet meer actief is. Het lijkt er dus op dat de aannemer de lange garantie gebruikt om de forse prijs te rechtvaardigen, wat niet cool is. Het is misschien een beetje duurder om het op deze manier te doen, maar als de scheur- en daktijd komt, zullen er geen dakspanen op de ijsbeschermer worden geplakt, hoewel de ijsbeschermer zelf er nog steeds zal zijn, natuurlijk om mee te kampen.

Dat gezegd hebbende, zijn er uitgebreide vakmanschap- en materiaalgaranties die u kunt krijgen wanneer het volledige daksysteem wordt geïnstalleerd door een door de fabrikant gecertificeerde aannemer. Omdat materialen de grootste bepaler zijn van de totale kosten, zijn hier enkele honkbalveldcijfers voor sommige verschillende soorten dakbedekkingen plus enkele gemiddelde arbeidskosten. Toegegeven, dakbedekkingskosten kunnen sterk variëren binnen dezelfde stad en van bedrijf tot bedrijf, daarom is het zo belangrijk om verschillende offertes te krijgen voordat u besluit om met een bepaald product of bedrijf te gaan. De meeste dakdekkers verwijzen naar een dakgrootte in dakpleinen in plaats van werkelijke vierkante voet, en hetzelfde geldt wanneer u dakbedekkingsmaterialen vergelijkt, omdat ze worden gekwantificeerd en geprijsd in dakvierkanten, waardoor het gemakkelijker is om kosten te vergelijken.

Dakbedekkingsmaterialen kunnen 20 tot 200 jaar meegaan, afhankelijk van het materiaal en hoe ze zijn geïnstalleerd. Bedankt voor je opmerking, ja inderdaad, veel professionele dakdekkers bekennen dat het uiteindelijk duurder wordt om een budget 3-tab shingle dak te installeren versus. Daken met veel openingen voor dakramen en schoorstenen of talrijke valleien en dakkapellen zullen hogere arbeidskosten hebben dan eenvoudigere daken. Voor een reshingle-project kan een dakdekker ook kiezen voor een afzetbaan, waarbij ze de oude gordelroos opwrikken voordat ze nieuwe dakshingles en papier op de kale omhulling installeren.

Het kan ook uw huiswaarde verhogen, waarbij 32% van de makelaars zegt dat een nieuw dak hielp een deal voor hen te sluiten en ongeveer 18% van de huiseigenaren meldt een dakinstallatie voordat ze hun huis verkopen. Schattingen omvatten ook het verwijderen van het oude dak of bestaande gordelroos, het uitvoeren van spotreparaties en het installeren van de nieuwe vervanging. Op dit moment, tijdens de wereldwijde pandemie, overtreft de vraag naar dakbedekkingsdiensten in de VS het aanbod eigenlijk (omdat veel dakbedekkingsbedrijven veel van hun arbeiders en installateurs hebben ontslagen en de totale omvang van hun activiteiten hebben verkleind). Als uw dak groter of kleiner is, een ingewikkeld ontwerp heeft of nieuwe terrasplanken vereist, kunnen de kosten voor hershingle verschillen.

Het verkeerde product installeren voor uw helling, frame of omgeving (zie deze tips voor het kiezen van het juiste type dakshingles). Mogelijk ziet u dit niet als afzonderlijke kosten in het bod voor uw dakvervanging; er kan worden gezegd dat het is inbegrepen. .