Hoe krijg je een erkende dakaannemer?

Dien vereiste documentatie in bij de vergunningsraad van de staat. Dit omvat over het algemeen bewijs van identiteit, opleiding, ervaring, testresultaten, achtergrond- en kredietcontroles en licentiekosten.

Hoe krijg je een erkende dakaannemer?

Dien vereiste documentatie in bij de vergunningsraad van de staat. Dit omvat over het algemeen bewijs van identiteit, opleiding, ervaring, testresultaten, achtergrond- en kredietcontroles en licentiekosten. De details variëren van staat tot staat, maar je moet niet alleen bewijzen dat je geslaagd bent voor de test, maar dat je echte werkervaring hebt en veilig en financieel verantwoordelijk bent. Sommige staten kunnen eisen dat u uw opleiding in dakbedekking voortzet gedurende de jaren dat u uw bedrijf heeft.

Dit zorgt ervoor dat u zich houdt aan nieuwe regelgeving, enz. Commerciële dakbedekking is een ander en intensiever proces. Een vergunning voor residentiële dakbedekking krijgt een goedkeuring voor commercieel, net als een rijbewijs met een goedkeuring van een motorfiets. De bedrijfseigenaar moet er een speciale test voor doen en ze moeten de test om de paar jaar opnieuw afleggen.

Land Roofing is momenteel geen commercieel gecertificeerd bedrijf, hoewel we van plan zijn binnenkort weer te zijn. Voor Virginians is het een vereiste voor dakaannemers om een staatsvergunning te hebben, uitgegeven door de Utah Department of Commerce Division of Occupational and Professional Licensing. U hebt geen staatsvergunning nodig om als dakbedekkingsaannemer in New York te werken; er zijn echter lokale licentievereisten. Dakbedekkingsaannemers in Michigan moeten in het bezit zijn van een staatsvergunning van het Department of Licensing and Regulatory Affairs.

Zolang je geduldig en volhardend blijft, is er geen reden waarom je geen succesvolle dakaannemer kunt zijn. Als gevolg hiervan beweren verschillende dakaannemers dat ze van hun werk houden en het niet zouden ruilen voor een andere carrière. U kunt de vermeldingen van de bouwplaten bekijken om er zeker van te zijn dat de door u gekozen dakaannemer nog steeds goed In de staat Massachusetts moeten dakaannemers een vergunning hebben van de State Board of Building Regulations and Standards. Hoewel er geen vereiste is voor dakdekkers om een staat in Kansas te hebben, moet u in het bezit zijn van een registratiecertificaat voor dakbedekkingsaannemers; dit wordt uitgegeven door de procureur-generaal van Kansas.

Indiana vereist niet dat dakaannemers in het bezit zijn van een staatsvergunning; echter, er kunnen lokale vereisten zijn, dus zorg ervoor dat u deze controleert voordat u aan het werk gaat. In wezen komt het erop neer of de aannemer de intentie heeft om residentiële of commerciële dakbedekkingswerkzaamheden uit te voeren. In de staat New York hoeft u geen staatsvergunning te hebben om te beginnen met het uitvoeren van dakbedekkingswerkzaamheden. In Vermont is er geen vereiste voor dakaannemers om een staatsvergunning bij zich te hebben om hun werk te doen.

Ten slotte zijn er in Wyoming geen vereisten voor dakaannemers om een staatsvergunning te verkrijgen voordat ze hun werk uitvoeren. Een essentiële stap, en vaak de eerste die is genomen om een erkende dakaannemer te worden, is ervoor te zorgen dat u alle fysieke, dakbedekkingsvaardigheden naar beneden en klaar hebt.